VEVA opleidingen met Defensie

Je bent 15 of 16 jaar, je hebt (bijna) je vmbo-diploma maar je twijfelt nog wat je daarna wilt doen?
Dan hebben wij een prima oplossing voor je: Veiligheid & Vakmanschap

Opleidingen die wij samen geven met Defensie.
Je maakt kennis met de onderdelen marine, landmacht en luchtmacht. Je hebt uitzicht op een baan bij Defensie en mocht je alsnog besluiten liever een burgerfunctie te hebben dan kun je met het behaalde mbo diploma prima verder.

Wij bieden de VEVA-opleiding:

Vliegtuigonderhouds Technicus - niveau 4 (naar uitgebreide informatie)

Aanmelding / intake
Inschrijven voor deze opleiding kan alleen als je een voorlichtingsbijeenkomst hebt bijgewoond. De voorlichtingsavond wordt gegeven door het Markiezaat College i.s.m. Defensie en vindt plaats op de locatie Nobellaan 50 te Bergen op Zoom (Bedrijfsautotechniek) en Aviolandalaan 35 te Hoogerheide (Vliegtuigtechniek).

Als je na het bijwonen van deze voorlichtingsbijeenkomst inschrijft, ontvang je een uitnodiging voor een ANM-test en een sporttest. Naar aanleiding van de uitslag van deze testen, wordt besloten of je het vervolgtraject van de intake kunt volgen. Indien je verder mag, word je uitgenodigd voor een gesprek. Indien Indien het gesprek positief is, moet je zelf een afspraak maken voor een SMA-keuring. Als de uitslag van de AMN-test, de sporttest, het gesprek en de SMA-keuring positief is, word je geplaatst voor Veiligheid en Vakmanschap.

Data voorlichtingsbijeenkomsten Vliegtuigtechniek
11 april 2017 , van 19.00 uur - 20.00 uur.
Aviolandalaan 35 te Hoogerheide
Aanmelden kan per mail via: j.verheijen@rocwb.nl